weekend cu petreceri și multe evenimente în sibiu și păltiniș

Meteorologii anunță că gerul se va înmuia la final de săptămână, dar pentru a fi complet siguri de asta trebuie încălzită și atmosfera. Și cum altfel decât participând la cele mai tari petreceri din cele mai cool cluburi sau la cele mai faine evenimente culturale.

Și casă înceapă bine week-end-ul, la Sibiu, unde altundeva decât în Cotton Pub by Night, se întoarce Jay Ko, unul din cei ma buni DJ din țară. Va mixa vineri, de la ora 22. weekend cu petreceri și multe evenimente în sibiu și păltinișSâmbătă însă locul îi este luat de Sorin Deaconu, car va face o atmosferă la fel de tare. Așa că nu mai amânați momentul și rezervați-vă o masă la numărul de telefon 0752268866.
Mai multe detalii, AICI!
Cine vrea relaxare într-o sală de spectacole, trebuie să meargă vineri seara la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Acolo se va juca R.U.R. (Rossum’s Universal Robots) de Karel Capek, al secției germane, dar va avea subtitrare în limba română.
Copiii peste 5 ani sunt așteptați la Teatrul Gong. Aici se va juca ”Harap Alb”. Și pentru că cererea este mare vor fi trei reprezentații: sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Piesa durează 60 de minute iar un bilet costă 9 lei.weekend cu petreceri și multe evenimente în sibiu și păltiniș
În memoria marelui Petipa, la 200 de ani de la naştere sa, Teatrul de Balet Sibiu vǎ invitǎ la primul spectacol din 2018. Gala de Balet va reuni momente atȃt din cele mai importante balete clasice, precum Baiadera, Corsarul, Paquita, cat şi de dans contemporan. Evenimentul are loc la Sala Thalia sâmbătă și duminică de la ora 19.
Nora” de Henrik Ibsen își așteaptă spectatorii sâmbătă seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Piesa durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.weekend cu petreceri și multe evenimente în sibiu și păltinișPrimul weekend de primăvară readuce la Arena Platoș cel mai haios și mai inedit concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race. Cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a cincea ediție a concursului, ce va avea loc duminică. Detalii despre eveniment, aici. 
Trupa austriacă Wiener Blond cu Sebastian Radon și Verena Doublier va susține duminică un concert la Sibiu, la Teatrul Radu Stanca, începând cu ora 19. „Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o chitară, un cajon și o stație loop. Așa că nu ratați evenimentul și cumpărați un bilet de la Agenția Teatrală, cu 20 sau 15 lei.

Ultima oră

Comentariul meu