sibiul printre orașele cu cel mai bun transport în comun. valea aurie pe primul loc

Un studiu realizat pe un eșantion de 250.000 de persoane din România relevă faptul că Sibiul se află printre orașele cu cele mai satisfăcătoare facilități în ceea ce privește transportul în comun. Mai mult, Valea Aurie este cartierul cel mai apreciat din țară din acest punct de vedere.

În percepţia românilor, Alexandria, Drobeta Turnu-Severin, Călăraşi, Reşiţa şi Miercurea Ciuc sunt oraşele cu cele mai nesatisfăcătoare facilităţi de transport din ţară, pottrivit unui studiu realizat de Storia în colaborare cu D&D Research, realizat pe un eşantion de 250.000 de oameni din 586 de cartiere, anunță zf.ro. ’’Putem spune că în aceste oraşe mici, care nu au mai înregistrat progres, timpul a îngheţat”, spune Dan Petre, Managing Partner D&D Research.
La polul opus, Oradea, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara sunt considerate de românii chestionaţi oraşele cele mai satisfăcătoare din punct de vedere al transportului.
Cele mai apreciate cartiere din punct de vedere al transportului sunt: Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din Bucureşti, Scriitorilor din Braşov, Centrul Civic din Braşov şi Mănăştur din Cluj-Napoca, în timp ce pe ultimele locuri ale clasamentului se situează cartierele Piaţa din Focşani, Galata din Iaşi, Iţcani din Suceava, Lacul Tei din capitală şi Kiseleff din Drobeta Turnu-Severin.

Ultima oră

Comentariul meu