video foto sibiul bate pe fcsb cu 3-0. fc hermannstadt scrie istorie!

FC Hermannstadt a reușit joi după amiază cea mai mare performanță din istoria echipei. Sibienii au învins pe FCSB cu , și s-a calificat în semifinalele Cupei României. Echipa lui Pelici a jucat extraordinar.

Peste 12.000 de oameni au venit joi după amiază să vadă partida pe care arbitrii au decis să o amâne cu o zi mai devreme. Motivați la maxim, jucătorii lui Pelici au intrat în teren cu gândul să facă un meci mare și le-a ieșit. Cu un Bogdan Rusu în zi mare și cu un Blănaru inspirat în fața porții adverse, cei de la Hermannstadt au început în trombă partida. Cei de la FCSB nici nu au contat în meci, iar vedete ca Budescu sau Gnohere au pălit în fața dorinței și setei de performanță a Sibiului.

VEDEȚI AICI IMAGINI VIDEO!
Rusu a deschis rapid scorul în minutul 10 când l-a învins cu un șut plasat pe Bălgrădeau, iar Blănaru l-a imitat în minutul 29 și a făcut ca tabela să arate 2-0 pentru ai noștri.
Nici după pauză lucrurile nu au stat altfel. Sibienii au părut că sunt vicecampionii, iar bucureștenii lui Becali au arătat ca o echipă de duzină de prin liga a III-a.
Visul frumos a prins contur și mai tare în minutul 63, când Rusu a arătat că știe să dea goluri și cu capul. S-a făcut 3-0 și parcă nimic nu se mai putea schimba. Oamenii au început să facă valuri în tribune și să scandeze la unison ‘’Sibiul! Sibiul!’’.
S-a terminat 3-0 și visul frumos continuă. Sibiul e în semifinale!
Cu toții au plecat fericiți acasă și au uitat deja că au înghețat o oră cu o seară mai devreme pe același stadion din cauza unui arbitru central care nu a vrut să lase cele două echipe să joace din cauza gazonului înghețat.

Ultima oră

Comentariul meu