video - dică după rușinea de la sibiu: am fost penibili. nu avem nici o scuză!

Antrenorul lui FCSB a declarat la conferința de presă de după meciul cu FC Hermannstadt, că echipa sa a fost penibilă. Sibiul a eliminat pe FCSB după ce a administrat cu 3-0 echipei lui Gigi Becali.

“Nu am nicio explicație. Am fost penibili toți. Să mergem să jucăm cu o echipă de Liga a 2-a și să nu avem ocazii… Când intri pe teren fără atitudine, asta se întâmplă. Trebuie să dai totul pentru a câștiga. Nu e o diferență mare între jucătorii din România, iar atitudinea face diferența. Sunt supărat pe toți jucătorii. Nu au făcut ce le-am cerut. Eu voiam să câștig acest trofeu. Asta e viața.
CITIȚI ȘI: Eroii FC Hermannstadt după victoria cu 3-0 cu FCSB: „Puteam să le dăm și 5-0”
Nu avem nicio scuză, chiar dacă terenul a fost rău. Vom vedea dacă amânarea etapei din Liga 1 va fi bine. Dar e ceva normal.
VEZI ȘI: Ironie la adresa steliștilor după umilința cu Hermannstadt: Au fost «nesimţiţi» ăştia de la Sibiu. Cum să ataci tot timpul?
Noi trei zile nu ne-am putut antrena pe teren. Trebuie să avem altă față în campionat. Altfel nu vom avea nicio șansă de a câștiga.
CITIȚI ȘI: VIDEO Imaginile unei performanțe UNICE. Așa am trăit victoria FC Hermannstadt – FC SB, 3-0!
Am încredere în jucători, dar nu trebuie să mai arătăm ca azi. Sper să înțeleagă că dacă nu dai totul, n-ai nicio șansă.

Trebuie să muncim mult, să fim uniți și să dăm totul”, a spus Dică.

Ultima oră

Comentariul meu