video prefectul sibiului - ''să fie amendați în continuare cei care nu fac deszăpezirea. să se aplice legea!''

Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a declarat miercuri că în continuare se vor aplica amenzi celor responsabili cu deszăpezirea drumurilor și care nu au făcut acest lucru.

Prefectul a făcut referire la starea drumului Sibiu- Agnita care marți era acoperit de zăpadă, și care în ciuda amenzii aplicate Societății Drumuri și Poduri, nu a fost deszăpezit.
”Și azi am constatat că în continuare avem tronsoane de drum la fel de acoperite de zăpadă, și la fel, nu vreau sa fac un secret din asta, se va aplica legea. Pentru că cu vorba bună și cu înțelegerea și cu apelul la bunăvoință se pare că nu se poate”, a spus Adela Muntean.

Prefectul a dezvăluit că a apelat la echipaje ale IPJ care să verifice constant starea drumurilor și care să aplice amenzi acolo unde este cazul.
”În continuare se va acționa, vor fi trimise echipaje de la IPJ Sibiu pentru a verifica starea drumurilor și pentru a verifica dacă autoritățile locale își fac treaba. Am cerut și voi cere în continuare să se acționeze conform prevederilor legale. Nu vreau decât să se circule în condiții de siguranță în județul Sibiu. Dorința noastră este binele cetățeanului. Atât- fără empatii, fără simpatii”, a spus Prefectul Sibiului.

Adela Muntean a declarat și că întreaga săptămână a tolerat situația drumui dintre Veseud și Ruși, dar pentru că nu a fost deszăpezit, miercuri a trimis autoutilitarele pompierilor pentru a duce copiii la școală. ”Nu vom închide școlile pentru că cineva , cu o funcție de execuție, spune asta. Să își facă treaba, nu să se odihnească”, a spus Prefectul.

Ultima oră

Comentariul meu