meciul u craiova - dinamo, amânat. decizia frf în cazul partidei de la sibiu

Federația Română de Fotbal a anunțat miercuri după amiază că a luat decizia ca partida din sferturile Cupei României dintre U Craiova și Dinamo să fie amânată. Meciul de la Sibiu dintre FC Hermannstadt și FCSB, se dispută așa cum a fost programat.

Meciul CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României, programat pentru joi, a fost amânat de Federaţia Română de Fotbal din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, anunță Agerpres.
VEZI ȘI: MM Stoica: ’’Nu îmi doresc calificarea. Să meargă Sibiul mai departe!’’
„Ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute în judeţul Dolj până pe 2 martie, ora 20,00, Federaţia Română de Fotbal a decis reprogramarea partidei CS U Craiova – Dinamo din sferturile Cupei României. Programat iniţial pentru joi, 1 martie, ora 20,30, jocul CS U Craiova – Dinamo se va disputa la o dată ce va fi anunţată ulterior”, anunţă FRF, miercuri, pe site-ul oficial.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO S-a montat nocturna pe Municipal. Pregătiri ample pentru meciul cu FCSB
Meciul de la Craiova este al doilea din sferturile de finală ale Cupei României amânat din cauza condiţiilor meteorologice, după FC Botoşani – CSM Politehnica Iaşi, programat iniţial miercuri.
CITEȘTE ȘI: Becali amenință – E foarte posibil să nu bag echipa pe teren la Sibiu
În această fază a competiţiei s-a disputat un singur meci, Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu, scor 1-0, iar în cursul acestei zile, de la ora 18,30, are loc partida AFC Hermannstadt – FCSB. „Codul portocaliu emis de ANM nu a vizat oraşele gazdă (n.r. – Mediaş şi Sibiu) pentru aceste două jocuri”, precizează FRF.
CITIȚI ȘI: FC Hermannstadt nu vrea amânarea partidei cu FC SB: ’’Să nu se prezinte!’’
Şi partidele din prima etapă a play-off-ului şi play-out-ului Ligii I la fotbal, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile printr-o decizie luată, miercuri, de Liga Profesionistă de Fotbal.

Ultima oră

Comentariul meu