începe mega lichidarea de stoc la sibiu. haine de la trei lei bucata
Foto Arhivă

Mai este doar o zi până ce începe cea mai mare lichidare de stoc de haine din Sibiu. Reprezentantele sexului frumos sunt invitate între 1 și 4 martie să își completeze garderoba cu haine și accesorii de la branduri germane de top. Prețurile sunt imbatabile și pornesc de la trei lei bucata. Sunt peste 10.000 de produse sunt scoase la vânzare.

Acest anunț interesează în primul rând reprezentantele sexului frumos. Cu siguranță că doamnele și domnișoarele vor fi cele mai încântate de o asemenea veste. Cei de la Fashion Club revin, cu o nouă MARE LICHIDARE DE STOC. Vorbim de accesorii, bijuterii, ceasuri, geci, încălțăminte, fuste, sacouri, blugi, tricouri, maiouri și chiar și genți, vândute cu discount-uri de până la 80 la sută.
Sunteți cu toții sunteți așteptați la ”MEGA LICHIDARE DE STOC”, pe Calea Dumbrăvii, în aceeiași locație în care acum doi ani a avut loc promoția precedentă. ”Începând din 1 martie se dă startul reducerilor. Spunem doar atât. Se anunţă o MEGA LICHIDARE DE STOC și așteptăm pe toată lumea și în special pe reprezentantele sexului frumos să vină la cumpărături în Sibiu pe Calea Dumbrăvii la numărul 60 A, vizavi de Sobis”, spun cei care au avut ideea de a deschide acest magazin unde reducerile sunt extrem de mari.începe mega lichidarea de stoc la sibiu. haine de la trei lei bucata

Ofertă limitată cu prețuri imbatabile
Pentru că orice ofertă e limitată, magazinul va fi deschis doar între 1 și 4 martie, între orele 12.00 și 20.00. Inițiatorii acestei idei spun că hainele, încălțămintea și accesoriile puse în vânzare sunt de o calitate foarte bună și provin de la branduri germane cunoscute pe piață. „Hainele sunt de o calitate excelenta, iar reducerile sunt așa de mari pentru că dorim să facem loc în magazinul nostru din Shopping City Sibiu pentru noua colecție de îmbrăcăminte și accesorii”, mai spun cei care au avut ideea unei astfel de promoții. Așadar între 1-4 martie 2018, sunteți așteptați la cea mai mare lichidare de stoc de haine din Sibiu, pe Calea Dumbrăvii la numărul 60 A.

Ultima oră

Comentariul meu