video foto s-a montat nocturna pe municipal. pregătiri ample pentru meciul cu fcsb

Instalația de nocturnă închiriată de FC Hermannstadt pentru meciul din Cupa României cu FCSB, a fost montată pe stadionul Municipal. Fotbaliștii sibieni nu vor mai face antrenamentul oficial de marți pe arena principală, ca să protejeze terenul.

Agitație mare marți la prânz pe stadionul Municipal din parcul Sub Arini. Mai multe echipe de oameni s-au apucat să dea zăpada de pe scaunele de la tribuna principală, iar o parte din scaune au fost acoperite ca să nu se mai așeze zăpada pe ele.
CITIȚI ȘI: FC Hermannstadt nu vrea amânarea partidei cu FC SB: ’’Să nu se prezinte!’’
video foto s-a montat nocturna pe municipal. pregătiri ample pentru meciul cu fcsbÎn paralel echipa de tehnicieni care se ocupă de montarea instalației de nocturnă închiriată pentru meciul de miercuri de la ora 18.30 cu FC Sibiu, făceau și ei ultimele reglaje la aceasta. video foto s-a montat nocturna pe municipal. pregătiri ample pentru meciul cu fcsbA fost adusă și o tabelă electronică temporară pentru partida din sferturile de finală ale Cupei României.

YouTube video

Gazon acoperit de zăpadă
Deși se stabilise inițial ca antrenamentul de marți seară, programat la ora meciului cu FC SB, să se desfășoare în nocturnă pe stadionul Muncipal, până la urmă acesta se va ține pe stadionul secundar.

video foto s-a montat nocturna pe municipal. pregătiri ample pentru meciul cu fcsb

”Am decis să lăsăm terenul acoperit de zăpadă până miercuri, tocmai din dorința de a se prezenta cât mai bine la ora meciului cu FC SB. În aceste condiții antrenamentul de marți se va face pe Cutiuță, tot în nocturnă”, a explicat pentru oradesibiu.ro, Teodor Birț, președinte la FC Hermannstadt. Miercuri la prânz, zăpada va fi îndepărtată de pe gazon, iar terenul va fi marcat corespunzător.
Meciul cu FC SB se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate. Rămâne de văzut însă dacă echipa patronată de Gigi Becali va intra pe teren. (Detalii AICI).

Ultima oră

Comentariul meu