mm stoica: ’’nu îmi doresc calificarea. să meargă sibiul mai departe!’’

Directorul sportiv al lui FCSB a răbufnit marți seară, după ce FRF a anunțat că nu o să amâne disputarea meciului din sferturile Cupei României de la Sibiu cu FC Hermannstadt.

MM Stoica și-a arătat dezamăgirea față de faptul că meciul din Cupă, cu FC Hermannstadt nu a fost amânat. Oficialul lui FCSB ar fi vrut ca partida de la Sibiu să fie amânată din cauza calității terenului de pe stadionul Municipal.

CITIȚI ȘI: FC Hermannstadt nu vrea amânarea partidei cu FC SB: ’’Să nu se prezinte!’’
’’Probabil se va juca, dar nu știu ce sport vor practica cele două combatante la Sibiu. E păcat. E păcat pentru publicul din Sibiu care aștepta această partidă de la tragerea la sorți, e păcat pentru cei care au organizat meciul și au adus o instalație de nocturnă din Italia. Sunt dezamăgit profund de diriguitorii FRF, în special de Felix Grigore care ne spune că nu are temei legal pentru amânare. Chiar nu realizezi? Nu e fotbal ce se preconizează că se va juca acolo. Asta e obiectivul numărul 1 pentru Steaua: să ne întoarcem cu lotul întreg. Nu îmi doresc nicio semifinală. Îmi doresc să venim fără accidentați și să meargă Sibiu mai departe. Pentru că asta merită competiția asta. Nu merită să aibă cea mai importantă echipa din România în fazele superioare”, a declarat Mihai Stoica la plecarea spre Sibiu conform TV ProX.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO S-a montat nocturna pe Municipal. Pregătiri ample pentru meciul cu FCSB
Meciul FC Hermannstadt – FCSB, se dispută miercuri de la ora 18.30, pe stadionul Municipal. Este primul meci oficial disputat vreodată în nocturnă la Sibiu.mm stoica: ’’nu îmi doresc calificarea. să meargă sibiul mai departe!’’

FC Hermannstadt nu acceptă amânarea
Oficialii grupării sibiene au explicat marți pentru oradesibiu.ro de ce nu au acceptat propunerea FCSB de amânare a partidei. Președintele lui FC Hermannstadt spune că steliștii pot să amenințe cât vor și nu s-ar supăra dacă jucătorii lui FCSB nu vor intra pe teren miercuri seară – DETALII și declarații, AICI!
CITEȘTE ȘI: Becali amenință – E foarte posibil să nu bag echipa pe teren la Sibiu

S-a pornit nocturna mobilă
Între timp pregătirile pentru meciul de miercuri de la 18.30 sunt în toi la Sibiu. S-a montat și testat și nocturna închiriată din Italia pentru această partidă. Legat de starea gazonului, marți s-a decis ca antrenamentul echipei să nu se mai facă pe Municipal – DETALII precum și imagini VIDEO și FOTO, AICI!

Ultima oră

Comentariul meu