fcsb critică frf pentru că nu amână meciul de la sibiu cu fc hermannstadt

Oficialii celor de la FCSB continuă să critice faptul că Federația Română de Fotbal nu a acceptat ca meciul de miercuri de la Sibiu din Cupa României să fie amânat. După ce Gigi Becali a amenințat că nu bagă echipa în teren, acum și președintele clubului atacă Federația.

Valeriu Argăseală, președintele FCSB, a criticat marți Federația Română de Fotbal pentru că nu a acceptat amânarea partidei din Cupa României dintre FC Hermannstadt și gruparea vicecampioană a României. Argăseală spune că FCSB a făcut o propunere mai mult decât rezonabilă și speră ca arbitrul să amâne disputarea partidei de miercuri de la Sibiu.
VEZI ȘI: FC Hermannstadt nu vrea amânarea partidei cu FC SB: ’’Să nu se prezinte!’’
„Nu ştiu dacă se joacă mâine. O să rămână la decizia arbitrului. Noi am făcut demersuri pentru amânare pentru că este evident că după venirea acestei perioade de 5-6 zile de zăpadă şi temperaturi scăzute este un pericol pentru jucători să se joace. Nu am obţinut înţelegere de la Federaţie. Nu avem ce să facem decât să constatăm mâine că nu se poate juca la Sibiu. Nu ştiu de ce am fost refuzaţi. Nu am primit răspuns la adresă. E posibil să se joace aceste etape de Cupa României într-o perioadă în care nu este zăpadă. Se putea juca în mai, mai ales că între ultima etapă din campionat, care se termină pe 12 mai, şi finala Cupei României o să fie o diferenţă de 15 zile. Dacă propunerea noastră era acceptată, returul semifinalei se juca pe 17 mai şi era o perioadă de doar 10 zile pentru pregătirea finalei”, a declarat Valeriu Argăseală la TV Telekom Sport.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO S-a montat nocturna pe Municipal. Pregătiri ample pentru meciul cu FCSB

FC Hermannstadt nu acceptă amânarea
Oficialii grupării sibiene au explicat marți pentru oradesibiu.ro de ce nu au acceptat propunerea FCSB de amânare a partidei. Președintele lui FC Hermannstadt spune că steliștii pot să amenințe cât vor și nu s-ar supăra dacă jucătorii lui FCSB nu vor intra pe teren miercuri seară – DETALII și declarații, AICI!
CITEȘTE ȘI: Becali amenință – E foarte posibil să nu bag echipa pe teren la Sibiu

S-a pornit nocturna mobilă
Între timp pregătirile pentru meciul de miercuri de la 18.30 sunt în toi la Sibiu. S-a montat și testat și nocturna închiriată din Italia pentru această partidă. Legat de starea gazonului, marți s-a decis ca antrenamentul echipei să nu se mai facă pe Municipal – DETALII precum și imagini VIDEO și FOTO, AICI!

Ultima oră

Comentariul meu