drumuri și poduri despre amenda de la ipj sibiu - ’’este nedreaptă. o vom contesta!’’

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă anunță că nu are cunostință pană în acest moment despre posibilitatea primirii unei sancțiuni din partea Poliției Rutiere pentru nedeszăpezirea drumului DJ 106 Sibiu – Agnita.

Cei de la firma care face dezăpezirea pe drumurile județene din Sibiu spun că nu au fost informați că ar fi fost amendați de poliție cu 7.250 de lei pentru că nu ar fi făcut cum trebuie deszăpezirea pe DJ 106, Sibiu – Agnita.
’’Menționăm că am aflat despre aplicarea acestei sancțiuni din articolele apărute în presa locala azi 27.02.2018’’, spun cei de la Drumuri și Poduri SA.
’’Referitor la subiectul acestei posibile sancțiuni avem de menționat următoarele:
Deszăpezirea DJ 106 Sibiu – Agnita este asigurată din baza Agnita (aproximativ 26 km) pe ruta Agnita – Nocrich, precum și din baza Sibiu (aproximativ 26 km) pe ruta Sibiu – Nocrich. În cursul zilei de 27.02.2018 la ora între orele 04.00 – 09.30 (conform datelor GPS) din baza Agnita au acționat pe acest tronson de drum doua utilaje cu lame și 13 tone material antiderapant. La ora 12.00 s-a reluat activitatea de deszăpezire pe acest tronson, un utilaj fiind și acum pe traseu. Din direcție opusă, adică din baza Sibiu spre Nocrich de la ora 03.30 pană la ora 9.30 a acționat un utilaj cu lamă și 8,6 tone material antiderapant’’, mai spun cei de la Drumuri și Poduri.
CITIȚI ȘI: VIDEO – FOTO Amendă de la poliție pentru firma care face deszăpezirea pe DJ106 Sibiu – Agnita
’’Menționăm ca s-a acționat conform normativelor AND 525/2013 referitoare la nivelul de intervenție 1.1 care specifică urmatoarele: deszăpezirea se efectuează pe o banda de circulație după 8 ore de la încetarea viscolului sau a ninsorii viscolite și pe doua benzi dupa 24 ore de la încetarea viscolului sau a ninsorii viscolite. În consecință considerăm nedreaptă aceasta sancțiune pe care o vom contesta’’, mai spun cei de la Drumuri și Poduri.

Ultima oră

Comentariul meu