probleme cu poștașul la jina. s-a găsit o soluție de avarie

Prefectul Adela Muntean i-a invitat vineri, pe primarul comunei Jina, Gheorghe Beschiu, și pe directorul Oficiului Județean de Poștă Sibiu, Ioan Trînbițaș, la o discuție deschisă despre condițiile în care se realizează distribuirea corespondenței și plata drepturilor de asigurări sociale, alocații, pensii și alte drepturi.

Comuna Jina are o populație de 4.000 de locuitori, distribuită pe 20 de kilometri de străzi. Oficiul poștal din localitate este deservit de un factor poștal, cu normă de 8 ore pe zi, și un oficiant care se ocupă de gestionarea activității din sediu (timp de 4 ore) și de distribuirea corespondenței doar 2 ore pe zi. În zilele în care se face plata pensiilor, a ajutoarelor sociale, a alocațiilor pentru copii, cei doi angajați nu reușesc să distribuie la timp toate drepturile bănești.probleme cu poștașul la jina. s-a găsit o soluție de avarie
“Trebuie să găsim o soluție pentru a le asigura oamenilor plata la timp a drepturilor ce li se cuvin. Avem în vedere suplimentarea numărului de factori poștali, dar acesta este un proces de durată”, a subliniat prefectul Adela Muntean. Cei trei oficiali au stabilit o procedură specială, provizorie, pentru luna martie: detașarea, pentru două zile, a doi angajați ai Poștei Sibiu, la Oficiul Poștal Jina, în perioada de plată a drepturilor de asigurări sociale. În acele zile, activitatea din sediul Oficiului Poștal va fi supravegheată de reprezentanții Primăriei și ai Postului de Poliție Jina, pentru a asigura ordinea publică.

Ultima oră

Comentariul meu