șase evenimente de top la troubadour. distracție și adrenalină cât încape!

Clubul aflat vis-a-vis de Ramada, la subsolul Casei de Cultură (intrarea dinspre BCR), dă startul unei noi săptămâni în care sunt programate nu mai puțin de șase evenimente. La Troubadour o să găsiți cu siguranță cel puțin o seară pe placul vostru.

Pentru că cei de la Troubadour știu că nu ne vom sătura niciodată de serile în care râdem cu poftă alături de prieteni, cei de acolo vă așteptă la o seară de #STAND_UP de calitate cu Marius Covache și Cristian Dumitru. Se întâmplă joi de la ora 20.00. Imediat după show, începe Academik Party! (student party) cu oferte ALL YOU CAN DRINK de la 39 lei. Fetele care ajung în club până la ora 24.00 au open bar gratuit toată noaptea! Intrarea este liberă!
Distracția continuă vineri cu DTYB- Don`t Tell your boyfriend Party! ’’Vrem să activăm ADRENALINA. Astfel pentru cei care dau click pe „Participă la eveniment-ul de pe Facebook” și sunt în club la ora 1:00 after Midnight, au șansa de a câștiga un zbor cu paramotorul! Totodată fetele care ajung în club până la ora 24:00 au open bar gratuit toată noaptea’’, spun cei de la Troubadour CLUB.șase evenimente de top la troubadour. distracție și adrenalină cât încape!

Sâmbătă de neratat
Weekend-ul continuă sâmbătă cu un alt mega-show de Stand Up Comedy. În club vine nimeni altul decât Andrei Ciobanu, cel care prezintă și matinalul de la Kiss Fm. Pentru că cererea de bilete a fost foarte mare, sâmbătă s-au programat două reprezentanții. Mai găsiți încă bilete la cea de a II-a. (CLICK AICI pentru bilete)
Și pentru ca noaptea să se încheie excelent, atunci trebuie să rămâneți și la continuare pentru un party cu Marco Briguglia, Mix All Night. Legat de toate evenimentele din Troubadour Club puteți obține relații sau vă puteți face rezervări la telefon: 0771246575.

Ultima oră

Comentariul meu