preț dublu pentru abonamentele de parcare la sala transilvania. scumpiri de bilete la filarmonică

Mai multe instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu au cerut creșterea tarifelor pentru serviciile oferite. Astfel, Sala Thalia vrea să mărească prețul biletelor pentru concerte și închiriatul sălii, la fel ca și Sala Transilvania, care va mări și abonamentul pentru parcare. Junii vor presta și ei pe bani mai mulți, iar oferta Bibliotecii Astra va fi și ea mai scumpă.

Dacă parcați de obicei în parcarea Sălii Transilvania, va trebui să vă pregătiți mai mulți bani pentru abonament. Conducera instituției va mări valoarea acestuia la 120 de lei pe lună fără TVA. La fel, se vor mări și tarifele pentru închirierea spațiilor din Sală. În funcție de mărimea acestora și amplasament, prețurile vor varia între 750 și 2000 de lei lunar.

Filarmonica crește și ea prețurile. Un loc în loja oficială de la etajul 1, 2 și în sala de la parter vor fi 30 de lei. În lojele laterale sau un loc în balconul de la scenă va costa 20 de lei. Prețul unui bilet de educație muzicală pentru copii va fi de 6 lei.
Cine va dori să închirieze sala de spectacole va plăti 500 de lei pe oră, iar pentru sala de conferințe 200 de lei pe oră.

Junii Sibiului nu vor mai presta nici ei pe aceeași bani ca și până acum. 4 perechi de dansatori care vor avea un spectacol de 15 minute vor cere 1500 de lei. Prețul poate crește până la 20.000 de lei, asta în cazul în care vă doriți un spectacol ce durează între 90 și 120 de minute susținut de 16 perechi de dansatori, 14 instrumentiști și 5 soliști vocali. Aici însă prețurile sunt negociabile în funcție de cerințe, luând în considerare durata, complexitatea și structura echipei artistice.

Și accesul la serviciile Bibliotecii Astra va fi mai scump. Astfel un permis de intrare va costa 11 lei pentru adulți și 5,50 lei pentru copii. Cine nu aduce cartea împrumutată înapoi la timp va fi penalizat cu 0,55 lei pe zi adulții și 0,33 lei copiii. Prețul pentru serviciile de tipografie, legătorie, copiere a informațiilor, închiriere de spații, va fi și el mărit.

Ultima oră

Comentariul meu