anunț oficial - nepi a finalizat tranzacția pentru mall-ul de la podul gării din sibiu

Oficial fondul de investiţii NEPI-Rockcastle, a achiziționat proiectul mall-ului Festival Centrum de la Primavera Development și este proprietarul terenului de 3,4 hectare de lângă podul Gării din Sibiu.

Cel mai mare proprietar de malluri din România, a finalizat săptămâna trecută achiziţia proiectului Festival de la Primavera Development, companie controlată de familia Tănăsoiu.
Potrivit raportului de piaţă al NEPI, făcut public de zf.ro, proiectul mallului Festival include un teren de 3,4 hectare în centrul Sibiului, pe locul fostei fabrici Simerom.
Pe acest teren autorizaţiile permit construirea unui centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 43.000 mp, iar printre chiriaşii securizaţi sunt Kaufland, Inditex – cu mai multe branduri, printre care şi Zara, H&M şi un operator de cinematograf. Managementul NEPI este de părere că noul mall va completa portofoliul alături de Shopping City Sibiu, iar acesta va fi gata până la finalul anului următor, potrivit raportului companiei.
Reprezentanţii investitorului New Europe Property Investments (NEPI) şi cei ai dezvoltatorului imobiliar Primavera Development au efectuat săptămâna trecută o vizită la primăria Sibiu pentru o discuţie pe tema ultimelor detalii cu privire la construcţie, sistematizarea traficului şi a parcărilor în zonă.

VEZI ȘI: Încep lucrările la Mall-ul de la Podul Gării din Sibiu. Festival Centrum, gata în 2019
Dezvoltatorii proiectului au reuşit să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici, printre care Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M sau New Yorker. Centrului comercial de la Sibiu va fi ancorat de Kaufland, care va deschide un magazin de 2.500 mp, potrivit unor informaţii anterioare furnizate de retailer. Totodată, Cinegold va deschide în incinta mallului un cinematograf cu nouă săli, care vor oferi proiecţii 3D, 4D şi o sală de realitate virtuală.

Ultima oră

Comentariul meu