trei șoferi prinși băuți la volan în municipiul sibiu. toți au dosare penale
FOTO: arhivă

Trei șoferi au fost depistați în weekend-ul trecut că mergeau cu mașina sub influența alcoolului pe străzi din municipiul Sibiu.

În data de 17 februarie în jurul orei 08,00, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, polițiștii au identificat un sibian în vârstă de 55 de ani aflat sub influența alcoolului.
La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât, pe numele sibianului, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
În data de 18 februarie, în jurul orei 00,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au verificat alcoolscopic un alt șofer, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Șura Mare, aflat la volan pe strada Octavian Goga. Rezultatul testării a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Tot sub influența alcoolului a fost depistat și un sibian în vârstă de 54 de ani care conducea un autoturism pe strada Dealului din mun. Sibiu în data de 18 februarie, în jurul orei 04,00.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii rutieri întocmind și pe numele său un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu