hoți de lemne dați în vileag prin scutul pădurii la avrig și agnita
Foto Arhivă

În data de 17 februarie polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a legalității circulației materialului lemnos pe raza localităților Avrig și Agnita.

Cu această ocazie, în jurul orei 11,30, pe raza orașului Agnita, polițiștii au identificat doi localnici între care s-a efectuat vânzarea – cumpărarea a 4 mc material lemnos tăiat fraudulos din cantonul Hosman aparținând Ocolului Silvic Dealul Sibiului.
Atât vânzătorul, cel care a și tăiat arborii, cât și cumpărătorul, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dealul Sibiului.
În cadrul acelorași acțiuni, în jurul orei 16,30, pe raza orașului Avrig, a fost depistat un localnic în timp ce transporta cantitatea de 2 mc material lemnos fără documente de proveniență.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Izvorul Florii Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu