chirurgul sibian mort în accidentul de pe calea dumbrăvii era băut la volan
Sursa foto stânga - Facebook

Bărbatul de 37 de ani care a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă în accidentul mortal de vizavi de Hilton, era băut la volan.

Laurențiu Beli a avut multiple răni și nu putea fi salvat de medici sub nici o formă chiar dacă ar fi supraviețuit impactului nimicitor petrecut la 220 km/h. Autopsia efectuată a arătat că a avut multiple leziuni, printre care și mai multe organe afectate grav. Surse din cadrul anchetei au explicat că medicul sibian a fost pur și simplu strivit în urma impactului, iar centura de siguranță și airbag-urile nu l-au putut ajuta prea mult. ’’Centura de siguranță și airbag-urile devin aproape inutile la viteza aceea. Nu a avut nici o șansă să scape cu viață’’, a explicat un polițist de la Rutieră.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Mașină în stâlp în față la Hilton. Șoferul a murit pe loc
Surse din cadrul anchetei au mai explicat pentru Ora de Sibiu că rezultatele autopsiei au scos la iveală și faptul că Laurențiu Beli consumase alcool înainte să se urce la volan. Se pare că el se întorcea de la un chef din stațiunea Păltiniș.
VEDEȚI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACCIDENT
Reamintim că accidentul s-a produs în cursul nopții de 17 februarie, în jurul orei 03,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, unde, pe fondul vitezei neadaptate, chirurgul sibian în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea spre centrul orașului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din partea dreaptă a sensului său de mers.
CITEȘTE ȘI: Accidentul mortal de la Hilton – Șoferul era medic la Județean și avea 220 km/h
Impactul violent a dus la decesul pe loc al conducătorului auto

Ultima oră

Comentariul meu