experiența vieții pentru doi sibieni: fiica lor s-a născut în mașină

O familie de sibieni a trăit sâmbătă, cea mai fericită experiență din viața lor, o experiență pe care nu o vor uita niciodată și le va umple în fiecare an viețile de bucurie. Li s-a născut fetița, dar nu oricum. Micuța a venit grăbită pe această lume și nu a mai așteptat ca mama ei să ajungă la Maternitate.

experiența vieții pentru doi sibieni: fiica lor s-a născut în mașină
Mașina a avut nevoie de puțină curățenie profesională în interior
experiența vieții pentru doi sibieni: fiica lor s-a născut în mașină
Lois a venit pe lume hotârâtă – Foto Facebook

Lois s-a născut în mașină, sănătoasă și fără probleme, după ce a trecut împreună cu mama ei printr-un travaliu rapid. Tatăl fetiței a mărturisit prietenilor pe Facebook, într-o postare alături de câteva fotografii, că a trăit cea mai mare experiență a vieții lui de până cum.

Cea mai MARE Experiență a Vieții de până acum! Soția a Născut în Mașină în drum spre Spital! Toată lumea e Bine! experiența vieții pentru doi sibieni: fiica lor s-a născut în mașină, a scris sibianul Narcis pe profilul său.

Pe eticheta de nou născut a lui Lois scrie la observații că s-a născut în autoturismul familiei și cordonul ombilical a fost secționat steril. Să îi urăm bun venit micuței și părinților ei mulți ani fericiți alături ea.

Ultima oră

Comentariul meu