doliu la spitalul județean după moartea chirurgului laurențiu beli. sute de mesaje de condoleanțe
Sursa foto stânga - Facebook

Moartea medicului Laurențiu Beli în accidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă pe Calea Dumbrăvii, a venit ca un trăznet printre colegii acestuia la Spitalul Județean Sibiu. Chirurgul se întorcea din Păltiniș în momentul în care a intrat cu mașina într-un stâlp. Avea viteză de peste 200 de kilometri la oră.

Durere fără margini în sânul colectivului de medici de la Spitalul Județean. Dispariția lui Laurențiu Nicolae Beli a întristat pe toată lumea. Pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Județean Sibiu a fost postat un mesaj de condoleanțe.
’’În urma unui tragic accident, Dr. Laurentiu Nicolae Beli, medic chirurg în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, om deosebit și profesionist desăvârșit, a dispărut prematur dintre noi. Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu este alături de familia îndoliată în aceste momentele de nemăsurată durere şi grea încercare pricinuite de trecerea sa fulgerătoare în neființă. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!’’, se arată în mesaj.
VEZI AICI DETALII MAI MULTE ȘI FOTOGRAFII DE LA ACCIDENTUL DE VINERI NOAPTE

Sute de mesaje de condoleanțe
Foști pacienți, apropiați sau cunoscuți ai medicului Laurențiu Beli, au postat sute de mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a Spitalului Județean Sibiu. Cu toții sunt îndurerați de moartea medicului care a făcut accident în apropiere de hotelul Hilton.
CITEȘTE ȘI: Poliția după accidentele de vineri: ’’Tragediile puteau fi evitate… Cu mai multă atenție și prudentă’’
’’Acest OM mi-a salvat viața acum câțiva ani și o să-i fiu recunoscator toata viața mea! Un medic chirurg de excepție cu un caracter deosebit! Drum bun Laurențiu Beli!!!’’, spune Adrian Matache, fost pacient al medicului.doliu la spitalul județean după moartea chirurgului laurențiu beli. sute de mesaje de condoleanțe’’Drum lin printre îngeri suflet blând fost înger pe pământ. Ai salvat multe vieți dealungul anilor, dar pe a dumneavoastră nimeni nu a putut-o salva. Ați lăsat în urmă multă durere și suferință. Dumnezeu sa va odihnească’’, spune și Ana Maria Petcu.
CITIȚI ȘI: Accidentul mortal de la Hilton – Șoferul era medic la Județean și avea 220 km/h
Laurențiu Beli a avut viteză foarte mare. Acul vitezometrului s-a blocat la 220 km/h în momentul în care mașina a izbit în plin stâlpul. Poliția face în continuare cercetări în acest Caz. Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu