accidentul mortal de la hilton - șoferul era medic la județean și avea 220 km/h
Sursa foto stânga - Facebook

Groaznicul accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în față la Hilton i-a trezit și pe câțiva dintre turiștii cazați în hotel. Decedatul este medic de meserie și avea o viteză halucinantă: 220 km/h.

Polițiștii care au ajuns la fața locului s-au îngrozit de ceea ce au găsit. Autoturismul ce a lovit stâlpul de pe Calea Dumbrăvii aproape că s-a dezintegrat. Bărbatul aflat la volan, un medic în vârstă de 37 de ani a murit pe loc. Bucăți din autoturism au sărit în toate părțile. Martorii povestesc că mașina avea kilometrajul blocat la 220 km/h. accidentul mortal de la hilton - șoferul era medic la județean și avea 220 km/hDupă primele cercetări cauza principală a producerii accidentului a fost stabilită ca fiind viteza. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de trei ore.
VEDEȚI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACCIDENT
Șoferul, medic la Spitalul Județean
Bărbatul aflat la volanul autoturismului era medic specialist de chirurgie generală la Spitalul Județean Sibiu. Laurențiu Beli a împlinit în 4 februarie vârsta de 37 de ani și era căsătorit. Deocamdată nu este exclusă nici varianta unei sinucideri, dar la locul accidentului nu s-a găsit nici un bilet de adio. accidentul mortal de la hilton - șoferul era medic la județean și avea 220 km/hCercetările în acest caz continuă. Sursa foto colaj: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu