începe weekend-ul mega distracțiilor. super petreceri și evenimente organizate în sibiu

Se anunță un final de săptămână care cu siguranță că nu are cum să vă țină în case. Urmează cele mai tari petreceri în cele mai cool cluburi, piese de teatru ce nu trebuie ratate și conferințe ce invită la cultură.

Cotton Pub by Night este clubul în care muzica bună, bună, este cuvântul de ordine în acest week-end. Vineri, la platane sunt cei mai tari DJ din Cluj, DJ Mihai V & MC Dylma – rezidenții de la NOA, iar sâmbătă, pune muzică inegalabilul Jay Ko. Evident că trebuie să vă rezervați un loc, iar acest lucru se face la 0752268866. Și dacă încă nu sunteți convinși, intrați aici pentru mai multe informații.începe weekend-ul mega distracțiilor. super petreceri și evenimente organizate în sibiu

La Troubadour vin vineri seara Leo Iorga & Pacifica, ce vor cânta cele mai tari hituri, cum altfel decât LIVE. Nici sâmbăta nu e de ratat în club, pentru că vor veni DJ cunoscuți- Rosario Internullo, Briguglia și Slot– care vor mixa muzica petrecerii ’’Shade Events Flies To Sibiu’’. Și ca să aveți unde vă odihni între atâtea melodii, rezervați-vă o masă la 0771246575. Detalii despre concerte, aici.începe weekend-ul mega distracțiilor. super petreceri și evenimente organizate în sibiuCei mai ”așezați” pot participa vineri de la ora 18, la Habitus, la Conferință specială – FITS și British Council România – 25 de ani împreună. Conferințele speciale FITS extinse în timpul anului continuă cu un dialog cultural între Constantin Chiriac și Nigel Bellingham, directorul British Council România. Evenimentul se desfășoară în limba engleză, cu traducere în limba română, iar accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.

Noah și floarea de Turn” de Sean McLoughlin este piesa de teatru ce începe vineri, la ora 20, la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte. Piesa durează puțin peste o oră, iar un bilet costă 10 și 15 lei.

Copiii vor avea o sâmbătă dimineața aglomerată dacă vor participa la Atelierul de Creat Povești de la Teatrul Gong. Vor fi două ediții, de la ora 10 și 12. Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani, durează 60 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

Frumoasa și bestia”, piesa de la Teatrul Gong, are trei reprezentații în acest week-end: sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Piesa se adresează copiilor de peste 7 ani, un bilet costă 9 lei, iar durata nu depășește 60 de minute.începe weekend-ul mega distracțiilor. super petreceri și evenimente organizate în sibiu

”Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski este un spectacol nerecomandat celor sub 16 ani. Cei care au depășit însă această vârstă pot merge duminică seara , de la ora 20 la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte. Spectacolul va dura o oră și 50 de minute. Intrare este liberă, pe bază de rezervare la Agenția Teatrală.

Ultima oră

Comentariul meu