weekend ”letal” în cotton pub - vin dj-ii de la noa, iar jay ko se întoarce ”acasă”

Dacă sunteți în căutarea celor mai tari petreceri din acest weekend, atunci puneți pe listă și Cotton Pub by Night. Vineri 16 februarie, la platane sunt cei mai tari DJ din Cluj, DJ Mihai V & MC Dylma – rezidenții de la NOA, iar sâmbătă, 17 februarie, pune muzică inegalabilul Jay Ko (foto dreapta).

Nu trebuie să mai dați ”search” pe google pentru recomandări de petreceri vineri și sâmbătă la Sibiu. Ne-am interesat noi și le-am găsit pe cele mai potrivite. Dacă sunteți ”clubberi” înrăiți atunci trebuie să mergeți la Cotton Pub.
Vineri seară pun muzică cei care au dus distracția la un alt nivel în Cluj. Vorbim de DJ Mihai V & MC Dylma, cei doi fiind ”vinovați” pentru cele mai reușite party-uri în clubul NOA din Cluj Napoca.
Și după ce faceți încălzirea vineri seară, sâmbătă e musai să vă întoarceți în Cottton. După o luuuungă absență la platane revine DJ-ul ce a făcut aici carieră timp de mai mulți ani. Vorbim de JAY KO, cel care este în opinia multor specialiști unul dintre cei mai buni DJ din România la ora actuală și probabil cel mai apreciat din branșă la Sibiu.

”Am promis că vom aduce în locație DJ cu greutate ca să spunem așa și ne ținem de cuvânt. Îi așteptăm pe toți cei care apreciază party-urile de calitate și petrecerile unice de la Cotton, să vină în Pub vineri și sâmbătă”, spun cei de la Cotton Pub.
CITEȘTE ȘI: Cel mai bun DJ din Sibiu mixează la UNTOLD – Jay Ko are o poveste de carieră fascinantă
La ambele evenimente intrarea este liberă, dar dacă vreți să rezervați o masă, atunci sunați din timp la 0752.268.866.

Ultima oră

Comentariul meu