jaf ca în filme la vâlcea - magazinul altex prădat de hoți cu cagule. pagubă imensă!

Jaf cu un scenariu desprins parcă din filme. O bandă de hoți au dat lovitura într-un magazin de electronice din Râmnicu Vâlcea. Indivizii nu sunt niște amatori, iar valoarea produselor furate depășește 300.000 de lei.

Un centru comercial din Râmnicu Vâlcea a fost jefuit de indivizi mascaţi. Infractorii au plecat din magazin cu zeci de bunuri, în principal produse electronice, în valoare de aproximativ 300.000 de lei, conform adevarul.ro.
Jaful a avut loc în noaptea de 10 spre 11 februarie la sucursala Altex Vâlcea de pe bulevardul Tineretului, dar infracţiunea nu a fost anunaţată oficial de Poliţia Vâlcea. Oficialii instituţiei spun că este o anchetă în desfăşurare şi că, după modul de acţiune, există suspiciunea că cei care au comis infracţiunea sunt recidivişti. În primul rând, fiindcă ştiau exact cum acţionează sistemul de alarmă al magazinului. Aşa că au intrat în incintă prin acoperiş, mai exact prin sistemul de aerisire. Ştiau foarte bine unde sunt senzorii de alarmă, fiind foarte atenţi la traseul urmărit. Până la urmă, au declanşat alarma, din greşeală, apropiindu-se prea mult de unul dintre senzori. Altfel, spun anchetatorii, paguba ar fi putut fi mult mai mare.

Pagubă pe măsură. S-au ferit de iphone-uri
Hoţii au plecat cu bunuri în valoare de aproximativ 300.000 de lei, sumă ce poate să se modifice în urma unui inventar. Infractorii au luat tot ce putea fi transportat uşor, de la celulare de ultimă generaţie la laptopuri.
Pe de altă parte, s-au ferit să fure iPhone-uri, care pot fi depistate uşor. Cei de la adevarul.ro, spun că nu este exclus ca infractorii să fi ales magazinul Altex din cauza zonei în care se află: blocuri şi case nu sunt foarte aproape, iar în spatele centrului comercial este un teren viran.

Ultima oră

Comentariul meu