concerte iris, leo iorga și pacifica la troubadour și o petrecere de pomină cu trei mega dj

De miercuri până sâmbătă Troubadour Club aflat vis-a-vis de Ramada, la subsolul Casei de Cultură (intrarea dinspre BCR), are programate patru seri cu evenimente unice în Sibiu.

Startul se dă pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților. ’’Încălzirea’’ se face cu Stand Up comedy cu Alex Mocanu, Sergiu si Victor, iar apoi urmează o super petrecere de Valentines Day – Take your Love & Fly. Invitat special este DJ Jay Ko, iar premiile oferite îndrăgostiților cuprind printre altele și un zbor cu balonul pentru două persoane!

IRIS, mega recital joi
Joi, 15 februarie 2017, sunteţi invitaţi la concert cu una dintre cele mai iubite trupe rock din România. La Troubadour Club vin cei de la IRIS. ’’Recent au aniversat 40 de ani de activitate, iar acum aduc și în Troubadour energia și farmecul IRIS, un setlist complet, ce va include piese legendare, reorchestrări şi interpretări ale unor piese precum “Corabia cu Pânze”, “Lumina Zilei”, “Iris”, “Valuri” şi “Tot Zbor”, dar și single-ul recent lansat “Poți spune orice”. Totul într-un spectacol de 2 ore’’, spun cei de la Troubadour. Prețul unui bilet de intrare este de 40 de lei.

Leo Iorga & Pacifica, concertează vineri
Și ca sa o țineți pe aceeași linie, vineri 16 februarie sunteți așteptați să fredonați alături de LEO IORGA & Pacifica, piese celebre cântate într-un concert LIVE în Troubadour Club. concerte iris, leo iorga și pacifica la troubadour și o petrecere de pomină cu trei mega dj”După ani și ani de hituri naționale și internaționale, cei mai iubiți artiști ajung în Sibiu. Vineri, 16 Februarie, de la ora 21.00, cele mai iubite hituri rock ale anilor 80’, 90’ vor fi cântate LIVE în Troubadour’’, mai spun reprezentații locației de vis – a – vis de Ramada. Leo Iorga – (fosul solist al trupelor: CARGO și COMPACT), împreună Teo Boar și Vlady Cnejevici (membrii ai trupelor: ( PASĂREA COLIBRI, MIRCEA BANICIU & BAND, MIRCEA RUSU BAND), formează împreună trupa LEO IORGA & PACIFICA. Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei.concerte iris, leo iorga și pacifica la troubadour și o petrecere de pomină cu trei mega dj

DJ consacrați sâmbătă seară
Dacă o să căutați o petrecere cu muzică bună în weekend, ei bine tot la Troubadour trebuie să mergeți. Sâmbătă 17 Februarie are loc party-ul ’’Shade Events Flies To Sibiu’’. La platane vin DJ consacrați. Vor mixa Rosario Internullo, Briguglia și Slot. Așadar sunteți așteptați la ’’Saturday Party Tourbadour’’. Pentru toate evenimentele din Troubadour Club vă puteți face rezervări la telefon: 0771246575.

Ultima oră

Comentariul meu