ce brand-uri vor fi în primul mall din sibiu. stradivarius, pull&bear, berska nu lipsesc

Municipalitatea sibiană a anunțat miercuri după amiază că în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții investitorului New Europe Property Investments (NEPI) aceștia au anunțat oficial demararea lucrărilor la mall-ul Festival Centrum de la podul Gării.

Pe lângă faptul că investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019, primăria a prezentat într-un comunicat de presă și numele unor viitoare brend-uri care vor avea magazine la Festival Centrum. ’’Dezvoltatorii proiectului au reușit să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre aceștia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland și alții. Cinegold va deschide în incinta mall-ului un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală’’, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

VEZI ȘI: Încep lucrările la Mall-ul de la Podul Gării din Sibiu. Festival Centrum, gata în 2019
Reamintim faptul că acest centru comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane Euro, urmând să fie amenajate magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Construcția va fi ridicată pe o zonă privată virană, neutilizată de mulți ani, poziționată foarte bine datorită apropierii de centrul orașului.

Ultima oră

Comentariul meu