adolescent prins fără permis la volan. avea și două pistoale la el

Polițiștii de la rutieră au prins la finalul două săptămânii doi băieți, minori, care conduceau mașina. Le-au întocmit dosare penale, iar unul dintre ei este cercetat și pentru că avea asupra lui două pistoale.

Astfel, în data de 10 februarie, în jurul orei 03,00, pe DN 14, în comuna Axente Sever, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, domiciliat în orașul Copșa Mică, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat.
Totodată, asupra tânărului aflat la volan au fost depistate un pistol cu bile și un pistol cu gaz, arme supuse regimului autorizării și pentru care nu a putut prezenta permis de port armă.
Cele două arme au fost confiscate, iar pe numele tânărului s-au întocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

În data de 10 februarie, în jurul orei 12,00, pe raza localității Arpașu de Sus, polițiștii au depistat un minor în vârstă de 14 ani, care conducea un autoturism în centrul localității.
În cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu