update video - protest antiguvernamental duminică în centrul sibiului. mai puțin de 50 de participanți
Foto: Dragoș Dumitru / Facebook

În jur de 50 de persoane au participat duminică la un protest ce a avut ca punct de pornire Piața Mare a Sibiului cu începere de la ora 18.00. Protestul a primit aviz favorabil din partea primăriei.

Proteste antiguvernamentale au fost anunţate pentru duminică în București, precum şi în mai multe oraşe din ţară, Sibiu, Cluj, Piteşti sau Bistriţa. La Sibiu protestul s-a ținut în Piața Mare și a fost avizat pentru desfășurare între orele 18.00 – 21.00. Manifestanţii cer modificarea Codului fiscal, retragerea proiectului de modificare a legilor Justiţiei şi demisia persoanelor cu probleme penale din funcţiile publice.

„Vrem ca Justiţia să rămână independentă, prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiţiei! Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal şi a Codului de Procedură Penală! Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcţii publice! Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalităţi normale şi coerente! Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege şi legilor menţionate anterior! Vrem demnitate, transparenţă şi competenţă din partea persoanelor cu funcţii publice!”, scriu protestatarii.

Ultima oră

Comentariul meu