începe weekend-ul. party-uri, concerte și multe alte evenimente în sibiu

Petreceri una și una, piese de teatru, evenimente pentru copii…toate vor umple finalul de săptămână. Așa că indiferent de vârstă sibienii, dar și cei în trecere prin oraș vor avea câte ceva de făcut.

La Cotton Pub by Night urmează două seri de excepție. Vineri și sâmbătă va mixa unul din cei mai buni DJ din Brașov – Sorin Deaconu. Petrecerea începe la ora 22, dar de terminat se va termina….nu se știe când. Și unde mai pui că intrarea este liberă!. Așa că repede sunați la 0752268866 și faceți o rezervare, căci sigur va fi mega distracție.începe weekend-ul. party-uri, concerte și multe alte evenimente în sibiu
La Troubadour vineri este seara fetelor singure- DTYB Party-Don`t tell your boyfriend. Așa că tinerele care vin neînsoțite în club vor fi servite cu băuturi din partea casei. Intrarea este liberă, iar petrecerea începe la ora 22. Sâmbătă se schimbă puțin registrul, iar în Troubadour vor concerta cei de la Luna Amară. Biletul costă 30 de lei și se poate cumpăra și online de pe pagina de Facebook a clubului.
Duminică este din nou concert în Troubadour, unde vor veni cei de la Farfarello. Mani Neumann (vioară, blockflöte) şi Ulli Brand (chitară), membrii fondatori ai trupei farfarello, au reuşit ca în 35 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Costul biletelor este de 35 lei la cumpărare anticipată de pe kompostor.ro sau de la recepția clubului (miercuri-sâmbătă 20:00-22:00) și 40 lei la intrare în ziua evenimentului. Rezervări pentru toate evenimentele se pot face la 0771246575.începe weekend-ul. party-uri, concerte și multe alte evenimente în sibiu
Dacă însă vreți să începeți week-end-ul mai liniștit, la o piesă de teatru, trebuie să știți că la Radu Stanca se joacă vineri, de la ora 19, ”De veghe la Taj Mahal”, de Rajiv Joseph. Prețul unui bilet este de 15 și 20 de lei.
Tot vineri, și tot într-o atmosferă destinsă va avea loc o degustare de vinuri.- Petro Vaselo. Evenimentul începe la ora 19 și este găzduit de Trattoria Ciao Italia de pe strada Ion Rațiu nr. 9.
Atelierul de creat povești îi așteaptă pe cei mici la Teatrul Gong sâmbătă, de la ora 10 și 12. Coordonator este Diana Ribana, iar atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani. Durează 60 de minute, iar costul unui bilet este de 14 lei.

Povestea lui Rapuzel” adună din nou copiii la Teatrul Gong. Piesa se va juca sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Spectacolul care durează 50 de minute este recomandat copiilor de peste 5 ani. Prețul unui bilet este de 7 lei.începe weekend-ul. party-uri, concerte și multe alte evenimente în sibiu
Hotelul de gheață de la Bâlea Lac se va deschide oficial sâmbătă. Dacă alegeți să urcați la Bâlea veți putea vizita și Biserica de Gheață și veți vedea o expoziție interesantă de fotografie. Detalii aici.
Oscar și buni roz” se va juca sâmbătă seara de la ora 19 la Radu Stanca. Cu Buni Roz pe post de ghid, într-o viata traita pe „repede-înainte”, Oscar, un baietel de zece ani, parcurge printre râsete si lacrimi itinerarul emotionant al tuturor vârstelor si experientelor umane, îmbogatite de imaginatia lui care îmbraca realitatea în haina miraculosului. Spectacolul durează puțin peste o oră, iar un bilet costă 10 și 15 lei.
O piesă de teatru încheie evenimentele de week-end. Duminică, de la ora 19, se va juca la Radu StancaIubire cu năbădăi” de de Marc Camoletti. Spectacolul durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu