anchetă deschisă de către dsp după moartea unui bebeluș în spital la sibiu

Direcția de Sănătate Publică din Sibiu a decis să deschidă o anchetă după ce un bebeluș a murit în Spitalul de Pediatrie, la câteva zile de la naștere.

DSP Sibiu a declanşat o anchetă la Spitalul de Pediatrie după moartea unui bebeluş de aproape o lună, anunță Mediafax. Bebeluşul a fost internat în spital la câteva zile de la naştere, cu stări febrile, iar surse medicale susţin că a fost tratat pentru o infecţie a tractului urinar şi ar fi făcut septicemie.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, Krisztina Gaal, a declarat, joi, că specialiştii s-au autosesizat în cazul bebeluşului care a murit la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu şi au demarat o anchetă, încă din ziua în care a fost raportat statistic decesul acestuia.

Mărturii cutremurătoare de la tatăl bebelușului
Markus acum nu mai e, iar părinții lui încearcă să treacă peste durerea pricinuită de…nici ei nu știu exact- sistemul medical incompetent, soartă, neglijență… Tatăl bebelușului ne-a povestit pe îndelete cum s-a ajuns în această situație dramatică pentru el și soția sa. Citiți AICI ce ne-a spus acesta!

Poziția Spitalului Județean Sibiu
Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu, în cadrul căruia funcționează și Maternitatea la care s-a născut bebelușul ce a murit la 13 zile după naștere, spun că la externare micuțul era perfect sănătos. Vedeți AICI declarațiile oficiale!

Ultima oră

Comentariul meu