video exclusiv – imagini din resortul în care este cazat klaus iohannis în tenerife. reacția celor de la hotel

Un reporter Ora de Sibiu a vizitat joi după amiază hotelul în care își petrece vacanța președintele Klaus Iohannis cu soția. Resortul este unul de top de pe insulă. Reacția celor de la hotel a fost una cel puțin bizară.

Președintele Iohannis și soția lui Carmen au ales pentru vacanța din Tenerife cel mai frumos hotel de pe insulă, The Ritz Carlton Abama, care oferă exact ceea ce caută cuplul prezidențial: o plajă intimă și teren de golf.
Un reporter Ora de Sibiu a mers joi după amiază în zonă și a oferit detalii în direct despre locație și ce posibilități de distracție și relaxare are la dispoziție președintele României. Vremea capricioasă l-a ținut pe șeful statului cel puțin pentru o zi, departe de plajă și terenul de golf.
Hotelul cu o arhitectură de inspirație arabă cu numeroase vile, care se distribuie pe cele 160 de hectare, oferă șapte piscine, un spa și un câmp de golf, proiectat de jucătorul de golf Dave Thomas.

Luxosul de lux are aproape 500 de camere, fiind foarte căutat de cei care vor un loc în care să se relaxeze și să se bucure de intimitate.

Dat de gol de un recepționer stângaci
Reporterul nostru a mers la recepția hotelului și a întrebat dacă președintele Klaus Iohannis este cazat aici, răspunsul fiind în primă fază unul afirmativ. După câteva minute de așteptare un alt recepționer s-a întors și i-a transmis reporterului Ora de Sibiu că nu locuiește nimeni cu acest nume la The Ritz Carlton Abama.

The Ritz-Carlton Abama are zece restaurante dintre care două cu stele Michellin, unul al bucătarului basc Martín Berasategui cu două stele Michellin, și altul Kabuki, supervizat de un alt bucătar celebru, Ricardo Sanz, cu o stea Michellin. Vedeți AICI mai multe informații și fotografii de la The Ritz Carlton Abama.

Ultima oră

Comentariul meu