poziția maternității sibiu în cazul bebelușului mort după câteva zile de la naștere: a fost externat sănătos!
FOTO: arhivă

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu, în cadrul căruia funcționează și Maternitatea la care s-a născut bebelușul ce a murit la 13 zile după naștere, spun că la externare micuțul era perfect sănătos.

Cazul bebelușului decedat la câteva zile după externarea din maternitatea Sibiu este departe de a fi rezolvat. Cei de la Spitalul Județean Sibiu susțin că acesta a fost sănătos și că nu se pune problema ca el să fi plecat bolnav din maternitate. ’’Copilul a fost externat sănătos din maternitate fără semne clinice sau investigații paraclinice sugestive de infecție și alte afecțiuni. Diagnosticul de infecție a tractului urinar nu se poate susține pe baza uroculturilor și a sumarului de urină efectuate la Spitalul de Pediatrie. Sumarul de urină este fără leucocite și nu există infecție urinară fără leucociturie’’, a declarat pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Bebeluș născut sănătos și decedat după câteva zile la spital în Sibiu. Medicii nu au ”văzut” o meningită
Reamintim că în certificatul de deces al micuțului s-a scris că acesta a murit de septicemie, dar necropsia a arătat că bebelușul avea meningită. Vedeți AICI mai multe detalii despre cazul bebelușului!

Ultima oră

Comentariul meu