Hoața de la benzinăria din Sibiu, identificată. A dat ’’lovituri’’ și în Vâlcea

Femeia care a furat mai multe odorizante și alte produse de la benzinăria Rompetrol de pe Calea Șurii Mari, la Sibiu, a fost identificată. Este vorba de o tânără în vârstă de 25 de ani.

Cea care a făcut o pagubă de câteva sute de lei într-o benzinărie, este căutată oficial și de polițiștii sibieni. Cei de la Rompetrol au depus o plângere oficială la sediul IPJ Sibiu. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 7 ianuarie 2018. ’’Fapta s-a comis la începutul lunii ianuarie, iar plângerea a fost depusă în data de 7 februarie, ocazie cu care polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Sibiu au declanșat cercetări în vederea identificării persoanei în cauză și aplicarii măsurilor legale care se impun’’, a explicat Elena Welter de la IPJ Sibiu, pentru oradesibiu.ro. Reamintim că femeia a furat mai multe deodorante (vedeți VIDEO AICI) și odorizante auto, iar prejudiciul adus benzinăriei se ridică la aproximativ 500 de lei. Găsiți DETALII AICI!
CITIȚI ȘI: VIDEO Femeie la furat într-o benzinărie din Sibiu. A plecat cu geanta plină

Prinsă ’’în acțiune’’ și la Vâlcea
Misiunea polițiștilor sibieni a fost ușurată de către cei de la Serviciul de Investigații Criminale-Biroul de Investigații Criminale al IPJ Vâlcea. Surse de încredere din cadrul IPJ Vâlcea, ne-au explicat faptul că polițiștii au stabilit că femeia în vârstă de 25 de ani este autoarea unui furt avut loc într-un magazin de parfumuri din River Plazza Mall în Râmnicu Vâlcea, în 9 decembrie 2017.
VEDEȚI ȘI: Sibiancă prinsă la furat de parfumuri în Mall la Vâlcea
S-a stabilit și identitatea hoaței și au și deschis un dosar penal pe numele acesteia. Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică