bucureștean reținut pentru furt dintr-o mașină uitată descuiată la sibiu
Foto Arhiva

Joi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat bănuit că ar fi sustras bani dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Sibiu.

În fapt, în data de 2 noiembrie 2017, la Poliția Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere privind sustragerea sumei de 2.120 de lei dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Sibiu.
Ca urmare a cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în data de 8 februarie, polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul București, bănuit că, în data de 2 noiembrie 2017, în jurul orei 17,00, ar fi pătruns într-un autoturism lăsat parcat și descuiat pe strada Henri Coandă, din care ar fi sustras suma de 2.120 de lei.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 9 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ultima oră

Comentariul meu