hoață prinsă după trei luni de la faptă. este din teleorman

Marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o femeie cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în data de 30 octombrie 2017, la Poliția Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere privind sustragerea unui portofel cu documente și bani dintr-un imobil de pe raza municipiului Sibiu.
Ca urmare a cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în data de 6 februarie, polițiștii sibieni au identificat și prins o femeie în vârstă de 22 de ani, din județul Teleorman, bănuită că ar fi sustras portmoneul în cauză.
Femeia a fost reținută 24 de ore, urmând ca, în data de 7 februarie să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecatoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu