cinci evenimente la troubadour. concert cu luna amară și mega surpriză duminică!

Cel mai nou club din Sibiu, Troubadour, situat vis-a-vis de Ramada, la subsolul Casei de Cultură, intrarea dinspre BCR, are programate nu mai puțin de cinci evenimente în această săptămână.

Dacă ești student atunci trebuie să îți faci un obicei în a merge la Troubadour Club în fiecare seară de miercuri de la ora 22.00. Asta pentru că aici are loc ’’Academika Session – Student Party’’. Toate fetele beneficiază de Open Bar gratuit, iar de muzică se ocupă DJ Dan Suru.
Joi, 8 februarie, sunteți invitați la o seară de teatru. De la 21.00 se pune în scenă piesa ’’Ursul’’. Spectacolul reuseşte să aducă pe scenă o fărâmă din vechea Rusie care a fascinat atâţia literaţi de-a lungul timpului. Ursul este o delicioasă comedie într-un act si ne prezintă povestea unei văduve, aparent foarte serioasă si consecventă în principiile ei, care deşi îşi jeleste soţul cu patimă, acest lucru nu o împiedică să se îndrăgostească de primul bărbat care îi trece pragul.
Vineri, 9 februarie se ține ’’DTYB-Don`t tell your boyfriend’’. Se întâmplă de la ora 22.00, iar reprezentantele sexului frumos care vin neînsoțite în club primesc din partea casei băuturi gratuite toată noaptea.

Luna AMARĂ la Troubadour
Iubitorii rock-ului de calitate nu au voie să rateze seara de sâmbătă. La Troubadour Club concertează trupa Luna Amară, băieții revenind în Sibiu după o pauză destul de îndelungată.cinci evenimente la troubadour. concert cu luna amară și mega surpriză duminică!Concertul celor de la LUNA AMARĂ este chiar sâmbătă, în 10 februarie, de la ora 22.00, iar în deschidere va cânta trupa FronT. Costul unui bilet este de 30 de lei. Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului – AICI!

Duminică, seară legendară cu Țăndărică și Ioji Kappl invitati speciali ai lui Mani Neuman si Ulli Brand , adica FARFARELLO
Ovidiu Lipan Țăndărică și Ioji Kappl, foști colegi ai lui Mani Neumann din legendara trupă Phoenix, vă așteaptă duminică, 11 februarie, la o seară plină de emoție, amintiri și cele mai bune cântece LIVE.
Farfarello – înseamnă în primul rând vioară, blockflöte, chitări acustice pe 6 şi 12 corzi, percuţie & bass. Accesul în club se face de la ora 20.00. Costul biletelor este de 35 lei la cumpărare anticipată de pe kompostor.ro sau de la recepția clubului (miercuri-sâmbătă 20:00-22:00) și 40 lei la intrare în ziua evenimentului.
Detalii despre toate evenimentele de la Troubadour puteți obține la telefon 0771.246.575 sau pe pagina oficială de Facebook – AICI!

Ultima oră

Comentariul meu