video - panică într-un avion cu români care mergea spre italia. a intervenit poliția

Un incident parcă desprins dintr-un film s-a petrecut luna trecută într-o aeronavă care trebuia să decoleze din Capitală spre Italia. O femeie a făcut un scandal și a înjurat și amenințat o însoțitoare de bord.

Totul a pornit de la faptul că femeia respectivă nu a primit permisiunea să meargă la toaletă în timp ce aeronava era pe punctul de a decola. Imediat aceasta a început să înjure și să amenințe o însoțitoare de bord, iar totul a degenerat. Căpitanul aeronavei a luat decizia de a întrerupe operațiunea de decolare și a chemat poliția. Tot incidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflați în avion și a devenit public. Femeia s-ar putea trezi acum cu un proces din partea companiei aeriene, pentru că zborul a fost întârziat mai bine de o oră.

’’Doamna respectivă trebuia să aștepte să decoleze aeronava. (..) Nu a avut răbdare, a insistat și a devenit violentă. (..), Pilotul comandant a procedat foarte corect. A întrerupt decolarea și a chemat poliția. A procedat foarte corect. (..) S-a întârziat decolarea aproape o oră. (..) Se vor lua măsurile care se impun’’, a declarat la Antena 3, Sorin Stoicescu, fost șef la Direcția de Aviație Civilă. video: Andrei David / Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu