ministrul turismului, sibianul bogdan trif a plătit redeschiderea site-ului de promovare al româniei

Sibianul Bogdan Trif, actualul Ministru al Turismului, a deblocat situaţia neplăcută creată de suspendarea temporară a site-ului de promovare a României ca destinaţie turistică. Ministrul a preferat să plătescă din banii proprii redeschiderea site-ului, pentru a nu cauza prejudicii de imagine României.

Astfel, sâmbătă după-amiază site-ul www.romania.travel a redevenit activ, la doar câteva ore după ce această situaţie i-a fost semnalată şefului de la Turism. Aceasta în condiţiile în care portalul a fost suspendat pentru neplata găzduirii la începutul lunii ianuarie, deoarece nu exista un cadru legal pentru achitarea taxei anuale pentru deţinerea domeniului de către Ministerul Turismului, site-ul fiind deţinut de către o persoană fizică.
“Portalul www.romania.travel este un mijloc important de promovare turistică a României, pe care dorim sa îl menținem. Am dispus în Ministerul Turismului identificarea în regim de urgență a măsurilor necesare pentru rezolvarea pe termen lung a aspectelor de natură legală, economică și tehnică în această speță. Am în vedere multiplicarea acestor instrumente de promovare în plan international a României ca destinație turistică”, a subliniat ministrul Bogdan Gheorghe Trif.

Ultima oră

Comentariul meu