diicot a clasat dosarul denisei voilean – fata căzută de pe blocul turn de pe milea nu s-a sinucis
Foto - Facebook/Denisa Voilean

La mai puțin de un an de la moartea adolescentei căzută de pe blocul turn de pe Milea, DIICOT a demontat concluziile procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Denisa Voilean a căzut accidental în gol și nu s-ar fi sinucis din cauza jocului ”Balena Albastră”.

Procurorii DIICOT Braşov au clasat dosarul “Balena Albastră” şi au stabilit că elevii despre care existau informaţii că ar fi fost implicaţi în acest joc şi care s-au sinucis în anul 2017 nu au avut legătură cu acesta.
Legat de cazul Denisei Voilean, adolescenta care pe 15 martie 2017 a căzut de pe acoperişul unui bloc din Sibiu, procurorii DIICOT susțin că nu a fost vorba de sinucidere, ci de o moarte accidentală. ”În privinţa minorei Voilean Denisa s-a dovedit în final că moartea sa a fost cauzată de un accident nefericit”, afirmă procurorii DIICOT.
Reamintim că moartea Denisei Voilean survenită în 15 martie 2017 a fost catalogată la acea dată de către procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu ca una care nu ar fi fost accidentală. Anchetatorii au descoperit atunci că Denisa Voilean a descărcat, pe telefonul său mobil, jocul intitulat „Balena albastră” și că fata ar fi îndeplinit sarcina finală a jocului, sarcină care ar fi tocmai actul de sinucidere.
Vedeți și:
Două profesoare surori de la Liceul Textil erau pe acoperiș în seara morții Denisei Voilean
FOTO – Zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru Denisa. Unchiul fetei e devastat
Mama adolescentei ce a murit la Sibiu, rupe tăcerea

Ultima oră

Comentariul meu