cel mai tare dj din bucurești revine în sibiu. la cotton pub

DJ-ul rezident în clubul Fratelli din Capitală revine după o lungă absență la platane într-un club Sibiu. Ruky DeeJay este invitat vineri seară la Cotton Pub By Night. Intrarea este liberă.

Cochetul pub de pe strada Rațiu dă startul unor săptămâni cu invitați de marcă la platane. În Cotton Pub mixează vineri seară cel mai apreciat și căutat DJ din Capitală. Ruky este DJ-ul rezident din Fratelli București și promite o seară de neuitat celor care aleg la final de săptămână să se distreze la Cotton. ’’Este startul oficial al petrecerilor de top ce vor avea loc la Cotton Pub By Night. Vom aduce cei mai buni DJ din țară și nu numai. Începem cu Ruky DeeJay pe 2 februarie, iar apoi veți afla pe parcurs ce o să mai urmeze’’, spun cei de la Cotton Pub by Night. Și sâmbătă este o seară specială. La platane vine cel mai bun DJ din Brașov, așa că aveți toate motivele să vă rezervați o masă sunând la 0752.268.886. Intrarea este liberă în ambele seri.

Câteva lucruri despre ”HERR” Ruky DeeJay!
A început să mixeze în anul 2000 în cluburile Web și Underground, și totodată a fost rezident în primul club de after-hours din București, Dv8. De-a lungul timpului a fost invitat să mixeze aproape în toate cluburile/barurile din București (Martin, M.C.M., Space, Silver, Gossip, The Office, Newton, Voodoo, Tonka, Elements, etc) dar și în cele de prin țara în Constanța, Mamaia, Iasi, Sibiu, Oradea, Sinaia , Predeal, Brasov, Timisoara, Craiova etc.
In vara anului 2005 si 2006 a fost rezident in doua cluburi din insula Lesvos (Greece) The Mill si Naos. Tot acolo a fost invitat sa mixeze si in clubul “La Femme Fatale”, unul dintre cele mai mari cluburi din Grecia. In anul 2003 a fost invitat sa mixez la TM Base 03 si in 2004 la Anonim TM 48h in Timisoara. Este DJ-ul rezident la Fratelli București

Ultima oră

Comentariul meu