tineri prinși după ce au lovit un sibian și i-au luat mobilul
FOTO: arhivă

Luni, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut trei tineri bănuiți că ar fi agresat un sibian, deposedându-l de telefonul mobil.

Fapta a fost reclamată în data de 29 ianuarie, în jurul orei 00,30, de către victimă, care a declarat că, în data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23,30, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazul din mun. Sibiu, vorbind la telefonul mobil, o persoană necunoscută de sex masculin l-a abordat sub pretextul că dorește o țigare după care l-a lovit, i-a smuls telefonul mobil și a fugit spre Aleea Biruinței unde s-a urcat într-un autoturism condus de altă persoană.

În urma cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată, în câteva ore de la sesizarea faptei, polițiștii sibieni au stabilit că în săvârșirea faptei au fost implicate trei persoane, un autor și doi complici.

Astfel, au fost identificați și reținuți 24 de ore trei tineri, unul în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Dolj, și doi sibieni cu vârsta de 19 ani, bănuiți că ar fi agresat victima și i-ar fi sustras telefonul mobil.
Cei trei au fost încarcerați urmând ca, în data de 30 ianuarie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.
Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu