prima reacție a preotului acuzat că s-a masturbat în fața elevelor

Preotul Adrian Circa, cel care este acuzat că s-ar fi masturbat în fața elevelor la ore la liceul din Copșa Mică, acolo unde era angajat la profesor de religie, și-a angajat un avocat care să îl reprezinte în acest scandal.

După ce în spațiul public au apărut imagini filmate la ore la Liceul Tehnologic ’’Nicolae Teclu’’ din Copșa Mică, preotul Adrian Circa a demisionat. Totuși acesta pare să fi fost găsit nevinovat de către cei de la Patriarhia Română, reprezentantul acestei instituții declarând că preotul nu s-ar fi masturbat și că era vorba de un gest provocat o reacție la o mâncărime.
Poliția a demarat o anchetă și după cum știți probabil deja au fost audiați colegi ai preotului și chiar și elevi din cadrul liceului.

VEZI AICI VIDEO CU PREOTUL CARE PARE CĂ SE MASTURBEAZĂ LA CATEDRĂ
Ora de Sibiu l-a contactat pe preot pentru o opinie a acestuia vizavi de acuzațiile aduse. Adrian Circa s-a limitat în a spune că ’’nu am nimic de spus pe marginea acestui subiect. Nu doresc să comentez’’. Preotul ne-a îndrumat către avocatul său pentru mai multe detalii oficiale. Citiți AICI toate detaliile despre acest caz.

Ultima oră

Comentariul meu