foto polițiștii zilei la sibiu - au salvat doi oameni dintr-un incendiu

Doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au fost protagoniștii unui eveniment care a dus la salvarea a două vieți omenești. Călin Silea și Adrian Vulcu au scos din fum și flăcări doi oameni care erau prăbușiți într-o garsonieră cuprinsă de foc.

În data de 29 ianuarie, în jurul orei 01,30, la Dispeceratul I.P.J. Sibiu s-a primit o sesizare despre producerea unui incendiu într-o locuință de pe strada Siretului din municipiul Sibiu. Doi polițiști de ordine publică au intervenit de urgență și au scos imediat cele două persoane prăbușite în garsoniera plină de fum, salvându-le viața. În jurul orei 01,30, agent șef adjunct Călin Sinea și agent șef adjunct Adrian Vulcu din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au fost îndrumați, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, să intervină pentru a acorda sprijin echipajelor de pompieri solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu după ce o femeie a sesizat că dintr-o garsonieră de pe strada Siretului iese fum dens.
CITIȚI ȘI: Incendiu într-un apartament pe Siretului. Locatarii erau băuți
Ajunși la locul intervenției înaintea echipajelor specializate din cadrul ISU Sibiu, polițiștii au spart ușa de acces și au pătruns în locuință după ce au auzit strigătele de ajutor ale uneia dintre persoanele aflate în interior.
În baia și în camera locuinței, polițiștii au găsit un bărbat și o femeie, aproape inconștienți din cauza fumului dens și înnecăcios, i-au scos și i-au așezat într-o zonă aerisită, astfel încât, după sosirea echipajelor medicale și transportarea lor la spital, victimele și-au revenit, fiind acum în afara oricărui pericol.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu