Comision zero pentru biletele achiziționate online la Teatrul „Gong” Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu introduce începând cu luna februarie comision zero la toate tipurile de bilete atașate spectacolelor din repertoriu, precum și pentru evenimentele speciale de peste an.

Dacă până de curând pentru biletele achiziționate online se percepea un comision de 10% față de prețul afișat la agenția de la sediul teatrului, acum prețul biletelor este același indiferent de modul și locul achiziției. Mai mult decât atât, spectatorii vor avea posibilitatea să își tipărească biletul acasă, prin sistemul print at home, fără nicio taxă de sistem. „Cred că e un pas firesc, ce ar trebui să facă parte din normalitatea zilelor noastre și sper că tot mai multe instituții de spectacole și concerte să ofere acest serviciu. E un gând pe care îl avem de mai bine de doi ani de zile, dar iată că abia acum am reușit să îl implementăm. Din motive de siguranță, tichetele electronice primite prin e-mail, după confirmarea comenzii, vor putea fi tipărite o singură dată, așadar îi sfătuim pe spectatori să fie foarte atenți. De asemenea, tranzacțiile online vor fi procesate prin Netopia mobilPay și nu de teatru, astfel încât să se respecte standardele de siguranță și securitate a transferurilor bancare.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. Noile bilete ale teatrului vor putea fi achiziționate prin entertix.ro și myticket.ro, lideri cu experiență și inovație în vânzări online pentru bilete la spectacole și concerte.

Agenția de bilete de la sediul Teatrului „Gong” din Sibiu (str. Alexandru Odobescu nr. 4) va avea același program de funcționare ca până acum: miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00. Informații despre bilete sau programul de evenimente pot fi obținute, în intervalul orar de mai sus, fie prin e-mail la ticketing@teatrulgong.ro sau telefonic la numărul 0269 210 906.

Ultima oră

Comentariul meu