video - victorie muncită pentru csu cu piteștiul. numele lui halep scandat de spectatori
Foto: CSU Sibiu - Dragos Dumitru

CSU Sibiu s-a impus sâmbătă seară cu 79-71 (19-18 20-27 20-7 20-19) în partida disputată cu BCM Pitești la capătul unui meci extrem de disputat. Argeșenii s-au ținut bine până la pauza mare, dar sibienii au întors meciul în ultimele două sferturi.

În fața unei săli arghiplină echipa lui Dan Fleșeriu a fost primită triumfal de suporteri la meciul cu BCM Pitești. Victoria din runda trecută de la Cluj Napoca a dat aripi și fanilor și jucătorilor. Argeșenii nu au venit însă deloc ca victime sigure în Sala Transilvania și asta s-a văzut în joc. Primul sfert a fost dominat de Laser&Co, dar piteștenii au revenit în meci pe finalul primelor zece minute. Oaspeții au jucat excelent în sfertul doi, iar eficacitatea s-a văzut pe tabelă când BCM Pitești a intrat în avantaj de șase puncte la vestiare.
A venit însă a II-a parte a meciului, una în care CSU a jucat exact cum trebuia. Sibienii s-au apărat cu îndârjire, iar sub panoul advers au fost mai eficienți. Sfertul trei a fost de vis, Laser și Pratt fiind extrem de eficienți în joc. Sibiul a învins cu 79-71 și rămâne în coasta Clujului la o victorie distanță.

Numele lui Halep strigat la unison
Înainte de începerea meciului fanii lui CSU Sibiu au scandat preț de câteva secunde numele Simonei Halep. Toată sala a aplaudat apoi și s-a scandat ”România! România”. video - victorie muncită pentru csu cu piteștiul. numele lui halep scandat de spectatoriHalep a pierdut sâmbătă finala de la Australian Open.

Vedeți video mai sus.

Ultima oră

Comentariul meu