membrii usr participă dumincă la flashmob-ul celor de la vă vedem din sibiu

Peste 250 de membri ai USR s-au întâlnit weekend-ul acesta la Sibiu pentru a lucra împreună. Pe parcursul zilei de 27 ianuarie, membrii au luat parte la mai multe workshop-uri ținute de traineri atât din România, cât și din străinătate.

Teme precum strategie, comunicare politică, politici europene, dezvoltare și administrație au fost punctele de pornire ale sesiunilor de lucru.
„Printre participanți sunt președinți de filiale, parlamentari și membri ai biroului parlamentar. Astfel, Sibiul devine pentru al doilea an consecutiv locul în care membrii USR vin pentru a discuta despre cum putem deveni un partid mai iscusit, mai vizibil și mai înțelept în ceea ce facem”, a declarat Dan Barna, președintele USR.
Timpul petrecut la Sibiu e construit ca spațiu de consultare asupra direcției partidului și ca una dintre modalitățile profund inclusive în care USR definește și fundamentează deciziile strategice, care vor fi asumate apoi la nivel de Comitet Politic.
„Am avut bucuria să găzduim din nou la Sibiu un eveniment de asemenea anvergură. Am analizat obiectiv împreună cu trainerii prezenți situația USR, am căutat soluții, am configurat agenda de lucru pe anul acesta. Continuăm să construim împreună Uniunea Salvați România”, a adăugat Raluca Amariei, președinta filialei USR Sibiu.
Având în vedere că membrii USR sunt susținători ai protestelor manifestate în orice fel, duminică la ora 12 se vor alătura celor de la Vă vedem din Sibiu pentru a saluta demersul lor atât de persistent în condamnarea actualelor modificări la legile justiției. Acțiunea este una care arată că societatea civilă este activă și trează, valori de la care USR s-a construit.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu