raluca turcan despre trif la ministerul turismului- ”aștept rezultate palpabile pentru sibieni”

Faptul că numele lui Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, s-ar afla pe lista miniștrilor Guvernului Dăncilă, a făcut-o pe Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, să aibă o speranță pentru sibieni. Aceasta a declarat că de fiecare dată când un sibian este nominalizat într-o astfel de funcție privește cu speranță activitatea sa de la București.

„De fiecare dată am privit cu mare speranţă când a fost desemnat un ministru din Sibiu. Aştept rezultate palpabile pentru sibieni. La nivel de sibian, rezultatele guvernării PSD-ALDE până în momentul de faţă sunt zero, chiar pe minus în multe domenii”, a declarat Raluca Turcan, vineri, într-o conferinţă de presă.

Liberala Raluca Turcan este de părere că social-democratul Bogdan Trif ar putea ajunge ministru, ca o recompensă a faptului că l-a susţinut pe treptele DNA, pe liderul partidului, Liviu Dragnea.

„Se confirmă încă o dată că aplauzele de pe treptele DNA pentru susţinerea preşedintelui de partid, dau rezultate”, a mai spus Raluca Turcan.

Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a absentat joi, de la conferinţa de presă pe care iniţial a anunţat că o va susţine. Colegii lui de la Sibiu care au venit la conferinţa de presă au spus că Bogdan Trif a fost chemat la Bucureşti şi din acest motiv nu a fost prezent joi, la Sibiu.

Bogdan Trif ocupă funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.

Sursa www.agerpres.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. asteptati mult si bine !da…nu v-ati obosit sa tot asteptati? cind ati fost pe cai mari tot noi astia mici eram in asteptare ! nu ati facut NIMIC !!!!!!!, la alegeri,in ultimii 10 ani NIMIC !!!! RUSINE !