evenimente, party-uri și spectacole multe în weekend la sibiu

Ne așteaptă două zile jumătate libere și trei seri în care e musai să ne relaxăm. Așa că trebuie alese cu grijă evenimentele la care participăm. Nu că am da greș cu vreunul, pentru că ce e pregătit în Sibiu este super tare.

Și cel mai bine ar fi ca week-end-ul să înceapă cu o petrecere. Cotton Pub by Night își începe ”activitatea„ la ora 22, în fiecare seară. Așa că aveți la dispoziție trei zile de maximă distracție. DJ-ii vă garantează cele mai tari piese, iar ca să fiți și mai cool, rezervați-vă un loc la mese. Se poate la numărul de telefon 0752268866.

La Troubadour vineri seara se ascultă rock n’ roll. Se vor sărbători 8 ani de TRS, 8 ani de rock n’ roll, in cel mai nou club sibian. Va fi un rock party ca pe vremuri,cu concursuri, shoturi, beer-bongs, beer stick, animatoare..Și unde mai pui că intrarea este liberă!

Cei interesați de farmacie ș ie  înseamnă acest domeniu trebuie neapărat să meargă la vernisajul expoziției ”Tradiții farmaceurice sibiene” ce va avea loc vineri, de la ora 12 la Muzeul de Istorie a Farmaciei. Expoziția va putea fi vizitată până în 31 decembrie.

Un dialog între Cristian Mungiu și Constantin Chiriac va avea loc vineri de la ora 18 la Librăria Habitus. Este primul eveniment special al FITS, despre care puteți citi detalii aici.

”Vorbiți tăcere?” este spectacolul de Geanina Cărbunariu ce se va juca vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Prețul unui bilet este de 15 și 20 de lei.

Diana Ribana, coordonatorul Atelierului de creat povești îi așteaptă pe cei mici la Teatrul Gong sâmbătă, de la ora 10 și 12. Cei cărora le este adresat atelierul trebuie să aibă între 6 și 10 ani. Cursul durează o oră, iar un bilet costă 14 lei.evenimente, party-uri și spectacole multe în weekend la sibiu

”Sarea-n bucate” îi va aduna pe copiii iubitori de teatru la Gong, sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, durează 45 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Victimele Holocaustului sunt comemorate printr-o expoziție specială. Vernisajul ei va avea loc la Casa Artelor sâmbătă, de la ora 17:30. Detalii aici.

”Mal/praxis”, spectacolul de Bogdan Georgescu se va juca sâmbătă seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Piesa va dura aproximativ 60 de minute, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Sediul FDGR va găzdui duminică după-amiaza, de la ora 17, Stagiunea Camerala „Florescu-Fernandez & Friends”. Este un specatcol ce nu trebuie ratat.

”Încurcă-i drace!”după Ray Cooney se joacă la Teatrul Radu Stanca duminică de la ora 19. Spectacolul, în regia lui Șerban Puiu durează o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Dacă însă aveți chef de o sesiune de cumpărături, acest week-end este perfect. La Shopping City Sibiu toate magazinele au reduceri și sunt pregătite multe surprize. Detalii aici.

Ultima oră

Comentariul meu