bărbat bănuit de furt, prins de polițiști

Joi, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiul Sibiu au reținut un bărbat bănuit că ar fi sustras un portmoneu cu bani și documente dintr-un autocar.

În fapt, în data de 11 septembrie 2017, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un portmoneu cu aproximativ 150 de lei și documente dintr-un autocar parcat în municipiul Sibiu.
În urma cercetărilor efectuate, în data de 25 ianuarie, polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în județul Brăila, bănuit că, în noaptea de 10 / 11 septembrie 2017, ar fi sustras portmoneul în cauză.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 26 ianuarie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiul Sibiu – Biroul de Investigații Criminale în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Ultima oră

Comentariul meu