băieții care îți închiriază xbox sau play station cu tot cu televizor și jocuri - afacerea prinde aripi la sibiu

Imaginează-ți o seară sau un week-end întreg în care nu ai ce face. Afară e urât, iar în casă ai cam epuizat toate metodele de a-ți petrece timpul. Ce ai face, ce ai face…??? Un joc ar fi bun. Dacă ai avea și un prieten cu care să joci ar fi și mai bine. Asta se rezolvă repede. Dar ce te faci dacă nici tu, nici el nu aveți consolele necesare? Nu e panică! Un telefon și se rezolvă totul. Cum…, cum adică? La Sibiu s-a deschis un centru de închirieri console pentru jocuri video, jocurile în sine, ochelari VR, jocurile pentru ei….Call and Play se numește și e tot ce ai nevoie atunci când te plictisești.

”Născut” din nevoie
Ionuț Pavăl era cu prietenii, pe o terasă. Se gândeau cum să își continue seara, iar cineva a venit cu idea jocurilor video. Dar niciunul dintre ei nu avea jocuri sau console și s-au gândit că ar fi fost bine dacă le-ar fi putut închiria de undeva, doar pentru o seară. Așa s-a născut ideea de afacere a lui Ionuț. ”M-am interesat dacă în Sibiu mai există așa ceva, și cum nu era, asta a fost. Am zis că e o idee bună și cu siguranță mulți o să apeleze la ea. Dacă închiriezi un joc pentru acasă e mult mai relaxant. Nu te presează timpul, ca într-o sală de jocuri, stai în confortul casei, poți fuma, iar distracția e mai ok așa, cu prietenii”, spune Ionuț.băieții care îți închiriază xbox sau play station cu tot cu televizor și jocuri - afacerea prinde aripi la sibiu

La cei 28 de ani ai săi, Ionuț a dat dovadă de mult curaj. ”Poate unii spun că sunt nebun, dar cred foarte tare că afacerea va avea succes pentru că e o propunere nouă pe piață. În plus, cei care doresc să își petreacă astfel o seară, două…nu fac investiții în jocuri. Le închiriază, dacă se plictisesc iau altceva…Ideea e foarte potrivită și pentru cei care nu au jucat niciodată și vor să încerce. Asta s-a întâmplat cu foarte mulți care au închiriat ochelarii VR. Au vrut să vadă cum e un astfel de joc”, explică Ionuț.

Jocuri pentru toți și toate gusturile
La Call and Play se găsesc de închiriat jocuri pentru XboxOne și Play Station4. Evident, cel mai cerut este Fifa 2018. Dar nici UFC, Minecraft, Starwars, MortalKombat nu rămân ”nejucate”. Cea mia tare experiență însă este casca cu ochelari Virtual Reality Playstation. Jocurile ei te transpun într-o realitate virtuală, dar despre care poți jura că e…reală. Și pentru VR sunt disponibile o sumedenie de jocuri, de la strategie la sport, la experiențe horror. Cel mai cool este însă faptul că o dată cu ochelarii VR se poate închiria și arma special realizată de Sony pentru VR, Aim Controller, care a fost cumpărată din Germania, pentru că pe piața din România nu se găsește.

băieții care îți închiriază xbox sau play station cu tot cu televizor și jocuri - afacerea prinde aripi la sibiu

Închirierea – cel mai simplu lucru
Cu siguranță deja v-ați făcut planul pentru seara viitoare. Se poate prelungi pentru un week-end întreg, pentru că ofertele de închiriere sunt super bune.
Echipamentul se închiriază pentru 24 de ore și este livrat chiar la tine acasă, și tot de acolo preluat. De exemplu, un Playstation4 cu două manete și două jocuri la alegere costă 60 de lei pentru 24 de ore. Dacă vrei să încerci experiența VR, dar nu ai un Playstation4, le poți închiria la pachet, plus două jocuri, pentru VR și două pentru Playstation, la 90 de lei.

Ei, dacă vrei să te joci toate cele trei seri de week-end, adică vineri, sâmbătă și duminică, prețul este unul special, de 100 de lei pentru un Playstation4 cu cele două manete și două jocuri. Dar ofertele nu se opresc aici. Dacă cumva nu ai un televizor pe care să te joci, nu-i nimic, pentru că cei de la Call and Play vor veni cu unul pentru 20 de lei – închiriatul, evident.
Microbul te va prinde, cu siguranță. Așa că trebuie să te asiguri că pentru viitoarea seară de distracție nu îți ”fură” altcineva jocul preferat. Așa că intră pe www.callandplay.ro/sibiu, fă-ți repede un cont și rezervă-ți exact ce ai nevoie pentru ziua pe care o alegi. Da, se poate așa ceva, de ce te miri? Și totul e super simplu.

Ultima oră

Comentariul meu